background image

Koken is al jaren een hobby. Ik geniet van het ambacht, de grondstoffen, vooral de kruiden, geuren en de smaken. Kruiden en specerijen gebruik ik daarom graag: in de Arabische keuken waarin geweldige bossen groene kruiden worden verwerkt in bonte gerechten met prachtige kleuren. Daarnaast ben ik al jaren vertrouwd met de Indonesische keuken, ook omdat ik jarenlang Javaanse dans heb beoefend. Er is geen betere manier om mensen te verbinden dan door eten. De uitdaging is om pure smaken zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. De charme zit eigenlijk in de smaken, de technieken en het moment om alle dierbaren bij elkaar te brengen en te verrassen.

In 2013 startte ik een thuisrestaurant: in oktober elke woensdag avond vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur zes vrienden ontvangen die willekeurig hadden ingetekend, zodat er bijzondere ontmoetingen ontstonden. Driegangen met wijn voor € 10,-. Als het thuisrestaurant weer opent, krijgen jullie dit direct via deze website te horen. Het afgelopen jaar komt ook het thema 'duurzaamheid' om de hoek van de keuken. Producten conserveren door in te maken en te fermenteren is duurzaam, gezond, het is een plezier om te doen en ik heb een cursus gegeven op de Stadsboerderij in Osdorp en doe dat in 2017 weer.